Säännöt

KUNTOTALON KUNTOSALIN SOPIMUSEHDOT JA SÄÄNNÖT

1.      Kuittaamasi kulkutunniste on henkilökohtainen. Kulkutunnistetta ei saa antaa muiden käyttöön. Mikäli kulkutunnisteella havaitaan väärinkäyttöä, se poistetaan käytöstä ja kyseisen kulkutunnisteen kuittaajalta peritään 100 €:n sakkomaksu.

2.      Jäsenyyden aloituksesta laskutamme 10 euron aloitusmaksun ensimmäisen laskun yhteydessä.

3.      Kuntosalia saa käyttää arkisin ja viikonloppuisin kello 6−22 välisenä aikana. Huomioi yksittäiset varaukset, jolloin kuntosalin käyttö on rajoitettu. Yksittäisistä varauksista ilmoitetaan Kuntotalon nettisivuilla kohdassa uutiset sekä ilmoitustaululla.

4.      Käytössä on kuntosali, verryttelytila, venyttelytila, pukuhuoneet ja pesutilat. Palloilusalin tai juoksusuoran käyttö ei kuulu sopimukseen.

5.      Kuntosalin käyttäjä velvoitetaan sammuttamaan valot ja radion, mikäli kuntosaliin tai pukuhuoneisiin ei jää muita käyttäjiä. Viimeisen iltakäyttäjän tulee huolehtia myös käytävien valot sammuksiin. Talosta on poistuttava viimeistään kello 22.30.

6.      Kuntosalin käyttömaksu on 24 € - 28 €/kk riippuen laskutusjaksosta. Mikkelin Kilpa-Veikkojen ja Mikkelin Ampujien jäsenille kuntosalin käyttömaksu on 14 € - 18 € /kk riippuen laskutusjaksosta. Käyttömaksu laskutetaan laskutuskauden alussa sähköpostitse, mikäli toisin ei ole sovittu. Mikäli asiakas haluaa laskun postitse, laskutamme siitä 3 euron postituslisän.

7.      Kuntosalimaksujen laiminlyönti johtaa kulkuoikeuden mitätöimiseen. Maksamattomat laskut laitamme eteenpäin perintään.

8.      Käyttäjä voi irtisanoa sopimuksen aina ennen laskutuskauden loppuun mennessä. Tällöin hänelle ei lähetetä enää seuraavasta laskutuskaudesta laskua. Laskutus katkeaa sinä päivänä, kun kulkutunniste on palautettu. Irtisanomiset ilmoitetaan Kuntotalon hallimestarille puhelimitse tai sähköpostilla kuntotalo(a)surffi.fi.

9.      Käyttäjä voi pitää taukoa kuntosalin käytöstä. Ilmoitukset tauoista tulee ilmoittaa laskutuskauden loppuun mennessä. Muutoin lasku lähetetään seuraavasta kaudesta. Käyttäjä pitää tauon aikana kulkutunnisteen itsellään. Taukoilmoitukset Kuntotalon hallimestarille puhelimitse tai sähköpostilla kuntotalo(a)surffi.fi.

10.  Havaituista häiriöistä ja vioista tulee ilmoittaa viipymättä Kuntotalon hallimestarille tai vahtimestareille.

Hinnasto

Jäsenyys                           28 € / kk - 3 kk laskutusjaksolla

26 € / kk - 6 kk laskutusjaksolla

24 € / kk - 12 kk laskutusjaksolla


MiKV/MA jäsen 18 € / kk - 3 kk laskutusjaksolla

16 € / kk - 6 kk laskutusjaksolla

14 € / kk - 12 kk laskutusjaksolla


Jokaiselta uudelta asiakkaalta peritään 10 € aloitusmaksu.