Säännöt

KUNTOTALON KUNTOSALIN SOPIMUSEHDOT JA SÄÄNNÖT

1.      Kuittaamasi kulkutunniste on henkilökohtainen. Kulkutunnistetta ei saa antaa muiden käyttöön. Mikäli kulkutunnisteella havaitaan väärinkäyttöä, se poistetaan käytöstä ja kyseisen kulkutunnisteen kuittaajalta peritään 100 €:n sakkomaksu.

2.      Jäsenyyden aloituksesta laskutamme 10 euron aloitusmaksun ensimmäisen laskun yhteydessä.

3.      Kuntosalia saa käyttää arkisin ja viikonloppuisin kello 6−22 välisenä aikana. Huomioi yksittäiset varaukset, jolloin kuntosalin käyttö on rajoitettu. Yksittäisistä varauksista ilmoitetaan Kuntotalon nettisivuilla kohdassa uutiset sekä ilmoitustaululla.

4.      Käytössä on kuntosali, verryttelytila, venyttelytila, pukuhuoneet ja pesutilat. Palloilusalin tai juoksusuoran käyttö ei kuulu sopimukseen.

5.      Kuntosalin käyttäjä velvoitetaan sammuttamaan valot ja radion, mikäli kuntosaliin tai pukuhuoneisiin ei jää muita käyttäjiä. Viimeisen iltakäyttäjän tulee huolehtia myös käytävien valot sammuksiin. Talosta on poistuttava viimeistään kello 22.30.

6.      Kuntosalin käyttömaksu on 30 €/kk. Mikkelin Kilpa-Veikkojen ja Mikkelin Ampujien jäsenille kuntosalin käyttömaksu on 20 € /kk. Käyttömaksu laskutetaan kuukausittain kuun alussa sähköpostitse, mikäli toisin ei ole sovittu. Mikäli asiakas haluaa laskun postitse, laskutamme siitä 3 euron postituslisän.

7.      Kuntosalimaksujen laiminlyönti johtaa kulkuoikeuden mitätöimiseen. Maksamattomat laskut laitamme eteenpäin perintään.

8.      Käyttäjä voi irtisanoa sopimuksen aina kuun loppuun mennessä. Tällöin hänelle ei lähetetä enää seuraavasta kuusta laskua. Laskutus katkeaa sinä päivänä, kun kulkutunniste on palautettu. Irtisanomiset ilmoitetaan Kuntotalon hallimestarille puhelimitse tai sähköpostilla kuntotalo(a)surffi.fi.

9.      Käyttäjä voi pitää taukoa kuntosalin käytöstä. Ilmoitukset tauoista tulee ilmoittaa myös kuun loppuun mennessä. Muutoin lasku lähetetään seuraavasta kuusta. Käyttäjä pitää tauon aikana kulkutunnisteen itsellään. Taukoilmoitukset Kuntotalon hallimestarille puhelimitse tai sähköpostilla kuntotalo(a)surffi.fi.

10.  Havaituista häiriöistä ja vioista tulee ilmoittaa viipymättä Kuntotalon hallimestarille tai vahtimestareille.