Kuntotalo avoinna rajoitusten puitteissa 

Kuntotalo pitää ovensa auki normaalisti kiristyneiden koronarajoitusten puitteissa. Tilakohtainen rajoitus kuitenkin Kuntotalon pienissä tiloissa on 10 henkilöä ja palloilusalin puolella sekä juoksusuoralla 10 henkilöä. Eli esimerkiksi jos kuntosalilla on jo tullessasi 10 henkilöä, lämmittele ensin toisessa tilassa.  Ao. rajoitukset voimassa toistaiseksi. Muistutamme myös asiakkaitamme, että jokaisen käyttäjän vastuulla on desinfioida omat laitteet käytön jälkeen. Desinfiointipulloja on varattu kuntosalille.

Muista myös Essoten antamat aiemmat ohjeet: hyvä käsihygienia, 2 metrin turvaetäisyys ja yskiminen vain hihaan.  
Kasvomaskia käytettävä liikkuessasi kuntotalon käytävillä.

Muista myös ettet tule urheilemaan Kuntotalon tiloihin, mikäli sinulla on oireita!


Kuntotalo avoinna normaalisti 2.-21.12.2020

Kuntotalo pitää ovensa auki normaalisti kiristyneiden koronarajoitusten puitteissa. Tilakohtainen rajoitus kuitenkin Kuntotalon pienissä tiloissa 10 henkeä ja palloilusalin puolella sekä juoksusuoralla 20 henkeä. Eli esimerkiksi jos kuntosalilla on jo tullessasi 10 henkeä, lämmittele ensin toisessa tilassa. Muistutamme myös asiakkaita, että jokaisen käyttäjän vastuulla on desinfioida omat laitteet käytön jälkeen.

Muista myös Essoten antamat aiemmat ohjeet: hyvä käsihygienia, riittävä turvaetäisyys ja yskiminen vain hihaan. 

Muista myös ettet tule urheilemaan Kuntotalon tiloihin, mikäli sinulla on oireita!


Kuntotalo avoinna normaalisti

Kuntotalo pitää ovensa avoinna näillä tiedoin normaalisti viikoilla 38 ja 39. Käyttäjiä muistutamme pitämään huolta erityisesti käsihygieniasta ja turvaväleistä Kuntotalon tiloissa sekä treenaamaan Kuntotalon tiloissa vain täysin terveenä. 

Mikäli aukioloon tulee muutoksia lähetämme kaikille kuntosaliasiakkaille tästä sähköpostiviestin sekä palloilusalivastaaville tiedon muutoksista.

päivitetty 14.9.2020 klo 13.22


Kuntotalo avataan jälleen ma 25.5.2020 klo 6.00

Kuntotalon tilat avautuvat jälleen käyttäjille maanantaina 25.5.2020 klo 6.00 alkaen. Käyttäjiä pyydetään toimimaan hallituksen antamien ohjeistuksien mukaan:

- Pitämällä turvavälit

- Riittävä käsihygieniasta huolehtiminen

- Max. 10 henkeä samassa tilassa rajoitus voimassa 31.5.asti

Mikäli rajoituksia ei noudateta joudumme sulkemaan tilat uudestaan käytöltä.

Kuntotalon tiloihin on varustettu käsidesiautomaatteja sekä laitteiden putsaukseen tarkoitettuja desinfiointipulloja. Pyydämmekin käyttäjiä huolehtimaan käyttämiensä laitteiden puhdistuksen näillä. Kuntotalon laitteet sekä tilat siistitään joka arkiaamu ja näin pyrimme takaamaan omalta osaltamme turvallisen ympäristön liikkua näin poikkeusolo aikana. 

TAUKOILMOITUS! Mikäli kuntosalijäsenyydestä haluaa pitää taukoa, tulee tästä ilmoittaa Kuntotalon hallimestarille kuun loppuun mennessä sähköpostitse kuntotalo@surffi.fi. Muutoin laskutus jatkuu normaalisti kesäkuun alusta. Kuntotalo suljetaan kaikelta käytöltä tiistaina 17.3.2020 alkaen!

Karkialampi Säätiön hallitus kokoontui 16.3. maanantai-iltana ja päättivät sulkea Kuntotalon kiinteistön kaikelta toiminnalta tiistaista 17.3.2020 klo 6 lähtien. Kuntotalo pysyy suljettuna tällä tietoa tiistaihin 13.4.2020 asti. Ajanjakso voi pidentyä Suomen hallituksen linjauksien mukaan. Kuntotalon käyttäjiä tiedotetaan kiinteistön aukaisun ajankohdasta sähköpostitse.

Kuntosaliasiakkaat

Kuntosaliasiakkaille ei palauteta rahoja maaliskuun lopun osalta. Puolestaan huhtikuun alussa ei laskuteta kuten yleensä. Laskutus jatkuu normaalisti sitten, kun kiinteistö aukeaa jälleen käyttöön.

Joukkuevuorot

Palloilusalivuorot perutaan myös 17.3.-13.4.2020 ajalta.

Juoksusuora

Juoksusuora ei ole myöskään käytössä 17.3.-13.4.2020. Kaikkien yksityisten käyttäjien tilojen käyttö on myös kiellettyä.

Kuntotalon vahtimestari on lomautettuna 30.3. alkaen, jolloin yhteydenottoihin ei sen jälkeen vastata ennen kuin kiinteistö aukeaa jälleen käyttöön.Laskutus muuttuu 1.1.2019

Kuntotalo ottaa käyttöön uuden tilitoimiston, jonka myötä otamme käyttöön uuden laskutusjärjestelmän. Tämän vuoksi laskutamme jatkossa kuntosaliasiakkaita aina kuun alussa kuluvaa kuukautta. Eli emme laskuta enää jälkikäteen vaan etukäteen käytöstä. Huomioi tämä jos aiot jäädä tauolle tai irtisanot kuntosalin sopimuksen. Ilmoituksen tulee olla perillä meillä ennen kuun loppua, jotta emme lähetä uutta laskua.